11 Augustus 2008 (Jarig!! ) - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu 11 Augustus 2008 (Jarig!! ) - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

11 Augustus 2008 (Jarig!! )

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

12 Augustus 2008 | Aruba, Noord

Maandag was ik 18 geworden dus we hadden thuis normaal en feestje dan! Heel gek, de zondag avond thuis is papa lekker lang op skype gebleven en me als eerste gefeliciteerd. Terwijl het hier nog maar 6 uur savonds was en we eigenlijk moesten gaan avond eten.
Maandag ochtend deed ik de deur open en er hingen allemaal slingers !! Ik vond het echt heel leuk,want ik was echt verrast. De eerste stage dag was dat natuurlijk ook dus ook een hele spannende dag.
Het ging heel goed op stage, hele aardige mensen en de kinderen zijn ook leuk. Het zijn niet allemaal donkere kinderen hoor ook net als in nederland. Wel de visie is anders! Maar dat kan ik niet zo goed uitleggen hier komt het natuurlijk ook door de cultuur enzo.
De middag op m'n verjaardag was ook leuk. Lekker geskypt met thuis en de webcam aan. Cadootjes uitgepakt die ik mee gekregen had dus erg geslaagd.
Daarna kwam oscar me ophalen en zijn we naar het strand geweest om te leren kite surfen. Hij heeft meteen les genomen maar ik doe het een andere keer.
Na het kiten zijn we lekker naar de mac geweest en een heerlijke macflurrie oreo's besteld. Toen nog lang gekletst en daarna naar huis gegaan.
De kaartjes die ik hier krijg doen er ongeveer 10 dagen over. Dus wil je nog een kaartje sturen dan vraag je maar aan mijn ouders het adres :)
Lieve mensen bedankt voor de felicitaties en de kaartjes, cadeootjes en alles!
Tot later!

• 16 Augustus 2008 - 09:00

Hans:

Beetje laat maar dan toch nog een felicitatie namens mij gefeliciteerd. Veel succes daar.