De tijd vliegt voorbij! - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu De tijd vliegt voorbij! - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

De tijd vliegt voorbij!

Door: Lonneke

Blijf op de hoogte en volg

15 Januari 2009 | Aruba, Noord

Hoi iedereen!
Ja daar was ik weer, al weer even genoten in het jaar 2009!
Maar ja voor mij houd het ook bijna op… het is nu 15 januari en de 20ste vlieg ik al weer terug naar Nederland! De tijd is hier echt super snel gegaan, aan het begin moest ik wennen en m´n draai vinden maar dat ging heel erg vlot.
Dus voor je het weet komt er bezoek en is het bezoek ook al weer weg voor je het door hebt!
En de tijd vloog gewoon voor bij! Al 5 maand en 12 dagen zit ik hier nou op Aruba en nog vind ik het heerlijk en heb ik er nog niet echt genoeg van. Het is heerlijk om straks naar huis te gaan en weer lekker de was door mama te laten doen en dat het eten weer s avonds op tafel staat, altijd brood in huis en een lekker warm dik dek bed (wat ik echt wel nodig heb straks!!)
Het afscheid nemen van alles is aangekomen, vanavond voor het laatst opgepast en morgen mijn laatste dag stage.
Van allerlei kanten krijg ik afscheid cadeautjes en bedank tekeningen heel leuk allemaal!
De vliegreis terug zie ik niet echt tegen op voor je het weet is dat ook wel weer voor bij en dan zit ik in de koude trein naar het gezellige dorpje Twello!
De laatste leuke dingen nog doen, palm island, renaissance island, waterpark en nog veel meer…
Nou ik denk dan tot in Nederland!!
Ayo Lonneke

• 16 Januari 2009 - 18:40

Martijn:

Hee" Lonneke,

Ja, idd aan alles komt een eind.
    Maar je kunt straks terug kijken op een leuke warme tijd.
    Tot over 6 dagen.

Kus, Martijn

• 16 Januari 2009 - 19:16

Opa Reinders:

Ja Lonneke, zo gaat dat dan. Het is te kort dag om nog even bij jou te komen, dus wachten we maar even op jouw terugkeer. Het viel mij wel mee om weer aan de frisse lucht te wennen. maar voor mij was het maar een week en dan zit de warmte nog niet tot in de kern, maar een half jaar zoals bij jou, dan gaat de warmte 25 keer zo diep. (reken dat maar rustig na).
    Maar alle gekheid op een stokje: het valt erg mee en je bent ook hier weer zo gewend en zeker als je voet op Neerlands bodem zet en je dan een heel warm onthaal krijgt.
    Lonneke. Een heel goede reis toegewenst en toi toi.

Groetjes ook van oma en heel veel XXXXXX tot de derde macht.

Opa

• 17 Januari 2009 - 17:12

Willie:

Het is inderdaad snel gegaan, hoewel jouw afscheidsfeestje in augustus toch ook wel erg lang geleden lijkt. Fijn dat we door de mooie verhalen op internet jouw stageperiode zo goed konden volgen. Doe het rustig aan op de terugreis en... tot snel!

• 18 Januari 2009 - 11:47

Sassie:

Hee liefste lonnke (L)
    Jaa het is al weer bijna voorbij :D vind deze lieve meid niet zo erg hoor haha
    maar wat een mooie foto's en een leuk verhaal
    Xx tot overmorgen hah gek idee

• 18 Januari 2009 - 12:44

Opa En Oma Notten:

hallo lonneke wij hebben weer een mooie brief van je gelezen en weer met hele mooie foto,s bijgevoegt ja de tijd is nu al gauw voorbij maar wij denken dat je op deze reis die je gemaakt hebt de moeite waard is geweest om dit te mogen beleven dit halen ze je nooit meer af en dan moet je de draad maar weer op pakken in het koude nederland waar de temparatuur 6 graden is maar de winter komt nog wel voor jou want het is nog geen april en zul je de schaatsen nog wel onder jou voeten kunnen vastbinden en zul je wel met saskia de ijsbaan kunnen betreden veel plezier dan daarme. en dan wachten wij met smart op jou tuiskomst want het was wel erg lang van augustus af geen lonneke te hebben gezien beste lon alle goeds voor de komende dagen en tot weer in huis vreemd he.xx opa en oma en bedankt voor alle mooie brieven en foto,s waar je moeite voor heb gedaan ons daar mee op de hoogte te hebben gehouden, het was altijd erg mooi

xxxx.

• 20 Januari 2009 - 19:13

Oma Ella:

mocht je dit nog lezen... een mooie vliegreis morgen. Geniet er van en dan tot ziens xxxxx