06-09-08 - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu 06-09-08 - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

06-09-08

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

06 September 2008 | Aruba, Noord

Wat fijn om te horen dat jullie alles wel lezen! Dat doet met goed want soms lijkt het of je tegen een muur aan het lullen bent!
Maar dan ga ik gewoon door met de site.
Zondag zit ik hier al 6 weken en ga ik de 7de week al weer in! Wat gaat de tijd toch snel! Het enige nadeel is dat ik dit weekend de klompenweek mis!:( Echt heel jammer want daar kijk ik altijd het hele jaar naar uit.. En dan het idee dan mijn vriendinnetjes er wel zijn zonder mij... heel erg raar en stom!
Stiekem hoop ik dat er helemaal niks aan is dit jaar en dat iedereen later zegt dat dit het stomste jaar klompenfeest was. Maar ik ben er bang voor dat het dat niet is.
Donderdag hebben we een tropische regen bui gehad! Echt heel erg veel regen. In nederland plenst het wel eens. Nou daar was dit echt niks bij! Het storte gewoon uit de lucht. Straten liepen onderwater, kaktussen vielen om, auto's gingen botsen, scholen gingen eerder dicht vanwege het nood weer!
Nou dan weet je wel hoe erg het is. Rambamboelie had ook water overlast.. door de kozijnen kwam het water binnen stromen.. enonder de deur ook. Echt de hele poppen hoek liep onder water. Dus wij flink dweilen en met de trekker het water naar buiten doen. Alle kinderen vonden het tegek. We hadden een kring gemaakt omdat de kids niet in het water mochten komen natuurlijk. Dus alle kinderen zaten in de kring om te kijken hoe wij aan het dweilen waren! Wij gingen ook eerder dicht omdat de voorspellingen voor smiddags nog slechter waren!
Alles hebben we gelukkig droog kunnen krijgen wat nat was, en de rest is gelukkig niet nat geworden. Het appartement was gelukkig niet onder gelopen. Alleen mijn bed was een beetje nat omdat ik mijn raampje s'ochtends niet dicht gedaan had, maar ach dat droogt zo hier.
De temperatuur was ook best fris! Voor in Nederland niet natuurlijk maar hiet had ik gewoon met 28 graden mijn lange broek aan met een polo! ik heb geen foto's kunnen maken van de overlast omdat we te druk waren met dwijlen enzo! Zondag gaan we weer een rondje eiland doen en dan ga ik foto's maken (want m'n camara doet het zo goed als weer.. kep geen idee waardoor!)
Groetjes Lonneke

• 06 September 2008 - 07:55

Pa En Ma Van Melvin:

Hoi Lonneke jij hebt het daar echt naar je zin.De dagen gaan bij jou zo snel dat je de 7de week al in gaat.Bij Melvin gaat het niet zo snel,want die begint zondag aan zijn 6de week.Verder schrijf je mooie verhalen.Veel plezier nog daar in aruba.

Henny Tonny Nienke

• 08 September 2008 - 05:46

Annemarie:

hoi lon

ik zat op de bank en dacht even aan je en dacht van lat me even lezen hoe het met je gaat.
    ik ben ook even naar de klompenfeest geweest, maar het heeft alleen geregend en ik ben maar na 2 uur naar huis gegaan omdat ik nat geregend was en voor mij de pret er af was. dus niets gemist
    en ja meid.
    geniet er nog even van, want voor je het week is de tijd op aruba alweer voorbij en dan zit je hier weer in het koude kikkerland.
    dus geniet van de lecuanen en de zon. gr ann

• 08 September 2008 - 13:15

Natascha:

Hoi Lonneke,
    Dank je voor je reacties op de foto's van mijn hyves! Wij hebben gisteren mijn verjaardag in jullie tuin gevierd. Het was erg gezellig. Aan het klompenfeest heb je niets gemist, maar mijn feestje was wel errug leuk!
    7 weken alweer in het diepe zuiden. Nog even en dan heb je iedereen die je lief is (paps, mams en zus) weer voor een paar weekjes om je heen. Dan zit het avontuur er alweer voor de helft op!
    Missen je hier, maar het lezen van je verhalen en bekijken van de foto's maakt veel goed!
    groetjes van ons en een kus van Cas

• 08 September 2008 - 20:11

Papa:

Héé Lonneke ,
    Super goed adt je weer een leuk verhaal hebt geschreven.
    Ja het klompen feest is weer voorbij en ik heb je wel gemist hoor voor het bietsen van de wijntjes hahaha
    Het weer was niet echt optimaal maar zaterdagavond was het wel droog.
    De muziekband die er speelde was niet zo leuk als vorig jaar dau daar heb je niet veel aan gemist.

Het tuinfeest van Natascha was hier erg gezellig.

We hebben vandaag heel veel appelmoes gemaak van verse appels van oom Dick en Tante Hanny.
    Als je straks in januari thuis komt zal er vast nog wel iets voor je over zijn .

Goed zeg dan je camera het weer doet nou maar veel foto's maken .

Nou ik spreek je vast wel weer snel via MSN

Veel plezier nog daar
    X X X

• 13 September 2008 - 17:36

Laura Uit Raalte:

klompenfeest was niks aan haha.......

• 13 September 2008 - 17:37

dat hoorde ik

• 13 September 2008 - 17:38

Laura Uit Raalte:

nee hoor plaag je alleen maar een beetje. dan hoef je geen zorgen te maken dat je het gemist hebt. maar grapje. volgend jaar weer he. Dan wil ik wel met je mee naar twello. haha