parasailing! - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu parasailing! - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

parasailing!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

11 Oktober 2008 | Aruba, Noord

Hoi allemaal,

Vrijdag heb ben ik met een speedboot de zee op geweest en daar ging ik parasailen!
Onwijs gaaf!
Helemaal gratis mocht ik dat doen! We gingen langs het strand varen, en hard ook onwijs leuk!
De mensen van de boot waren ontsettend aardig en we hebben vet geouwhoerd met die mensen.
Ik vond het in het begin best eng om aan zo'n parachute te hangen iets van 20 meter hoog (ik weet niet hoeveel het presies was).
Toen ik helemaal boven was had ik prachtig uitzicht! Over de hele kust en je kon alle hi rise hotels vet mooi bekijken!
Na 10 minuten boven hangen haalde die man van de boot me weer terug naar beneden.
Hij liet me eerst nog ff met m'n voeten in het water plonsen. dus hij ging gewoon heel langzaam varen zodat ik met de parachute naar beneden 'vielen'. Als ik dan het water raakte ging hij heel snel varen zodat ik weer een stukie de lucht in ging!

Vanavond hoorde ik iets op het grind, dus ik ff kijken. Zag ik daar een hele dikke vette kikker/ pad zitten. Nou hij is wel 10 cm bij 10 cm. Ik snel naar binnen gerend om de camera te halen! Natuurlijk is de foto heel erg ingezoemt want die kikker is ern en erg giftig. Hij kan spugen en dat is giftig.

Waarschijnlijk komt mijn volgende berichtje als m'n ouders weer terug zijn in nederland.
Dus over 11 dagen komt er weer een bericht.

Liefs Lonneke

• 12 Oktober 2008 - 09:45

Papa:

De mensen weten niet eens hoe aardig ze daar kunnen zijn op Aruba !!!

Vet cool!!!

• 12 Oktober 2008 - 10:04

Willie:

Wat leuk dat parasailen; je ziet het wel eens op TV maar om het zelf te doen moet wel een bijzondere ervaring zijn. Zo vrij als een vogel... Ben benieuwd naar je volgende avontuur!!!

• 12 Oktober 2008 - 14:14

Laura:

wauw, cooliejoelie. oh wat ben je een held, ik zou het niet durven. Tof man!!

• 12 Oktober 2008 - 14:24

Sasika :P:

Haha wat stoer man ik hoop dat ik dat ook kan doen als ik morgen daar ben ik hebe er echt fet veel zin in :D
    Xx hvj zie je morgen Haha Je kleine zusje Saskia ( sasika)

• 12 Oktober 2008 - 17:21

Tante Hanny:

WAUUUWWwww! Dit had ook jij in je stoutste dromen niet gedacht! Op zo'n manier de lucht in. Maar goed, je had toch al een rijke lucht ervaring, (ballon en vliegtuig) tja en dan kan deze ook niet ontbreken toch. Zo kun je niet zeggen dat je met beide benen op de grond staat. Ik wist niet dat je zo'n "zweverig" type bent. Ha, ha grapje natuurlijk!

Maar laat ons geen 11 dagen wachten op een volgend verhaal. Daar zijn wij, trouwe lezers,
    het echt niet mee eens hoor.
    Maar een tip: Een 'gast-schrijver' kan hier ook zijn verhaal kwijt toch?! En jij beschikt die dagen over maar liefst 3 gasten. Dus laat ons zielige achterblijvers niet verstoken van een nieuwsbericht in die tijd! Afgesproken?
    Dag lieve Lon, groetjes van ons!!

• 13 Oktober 2008 - 01:00

ArJaNnE:

Heel veel plezier met je ouders de komende tijd! Super dat je ze mrgn al kunt verwelkomen op het zonnige Aruba!

Grtz Arjanne

• 13 Oktober 2008 - 09:05

Tante Margreet:

geweldig lonneke , zweven als een vogeltje ,
    en wat leuk dat je het durft!

• 13 Oktober 2008 - 09:08

Tante Margreet:

oma Ella komt donderdag hier in Zuidlaren; ik zal haar jouw verhalen laten lezen plus de foto's.Dan kan ze zien wat ik al heb verteld.

• 13 Oktober 2008 - 09:45

Jurgen:

Hey Lonneke;
    Als ik alles zo eens bekijk heb jij het best naar je zin daar.
    Parasailing een mooi ondernemening waar je hier in het "koude"kikkerlandje niet zo maar aan toe komt.
    Je hebt al behoorlijk wat mooie foto's ben zeer benieuwd watje allemaal hebt te vertellen wanneer je weer terug bent op school.
    Gr. Mentor Jurgen

• 13 Oktober 2008 - 11:54

Tante Hanny:

Kijk even op je hyves bij je prive bericht. Staat een foto en reden van vertraging vertrek van je paps/mams en zus

• 15 Oktober 2008 - 08:59

Oma:

ik heb je zien hangen !
    T heeft even geduurd maar nu kan ik je zien ( via de pc vab tante Margreet ) fijn dat pappa en mamma en Sassepiet er nu zijn ! Nog even dan komen opa en oom dick. Opa heeft er echt zin in en neemt z'n videocamera mee kan ik ook alles zien. volgens mij heb je de tijd van je leven. Wie had gedacht dat je zou parasailen en snorkelen !!! heel veel xxxxxxxjes oma.