Nog 1 nachtje!!
Door: webmaster
02 Augustus 2008 | Nederland, Twello
Gister zijn we terug gekomen van vankantie. Meteen alle was in de wasmachine gedaan, want ja ik heb het wel allemaal nodig.
Straks ga ik mijn koffer even helemaal chekken of ik alles bij me heb enzo. Want stel je voor dat ik iets belangrijks vergeten ben!
Vanavond is mijn ´afscheids´feestje, er komen niet veel mensen maar wel de mensen die ik graag nog wil zien voordat ik ga.
Vandaag ook nog ff voor de laatste keer naar het dorp om wat vakantie foto´s uit te printen.
En dan zit het er bijna op dit jaar in Twello! (wel heel erg raar en vreemd!)
Het stomste vind ik aan dat ik weg ga om afscheid te nemen voor een half jaar van de mensen waar ik veel van hou! m'n ouders, opa en oma, tante's en oom's, en vooral vriendinnen vind ik vreemd want daar doe je eigenlijk alles mee hier thuis..
Jammer dat ik het klompenfeest ga missen straks in september en dat ik niet mee kan lopen met de muziek om sinterklaas in te halen.
Ik krijg er natuurlijk wel een heleboel moois voor weer (verwacht ik!), maar dat ga ik zondag pas ontdekken.
En dan zit het er bijna op dit jaar in Twello! (wel heel erg raar en vreemd!)
03 Augustus 2008 - 12:13
Martijn:
Hee Lon,
Je afscheidfeestje was gezellig.
Afscheid nemen van vrienden is nooit leuk maar gelukkig ga je maar een half jaar weg.
Ik blijf je volgen op je site.
Geniet er van!.
Kus, Martijn -
04 Augustus 2008 - 07:08
Tante Hanny:
Hoi Lonneke,
Als je dit leest zit je eerste nacht in Aruba er op.
Hoop dat je niet al te veel last hebt van de jetlag. En nu op ontdekkingstocht he. Hoe alles er uit ziet en waar je wat kunt vinden. Of de stekker past!
Succes en we volgen je!
Groetjes en kusjes van de "Dichanrei"-bewoners! -
04 Augustus 2008 - 19:01
Laura:
heehey,
Ben met smart aan het wachten op je 1e foto's vooral die van je huisje en kamer!! K hoop dat het je bevalt en dat je een goede reis hebt gehad! Nog een weekje en dan aan de slag! Hoop dat je het leuk gaat hebben!
kusjes Laura -
07 Augustus 2008 - 07:21
Lauraaa:
is dit de foto van het blote voeten bad:D, leuk dat je die erop hebt gezet.