Wouw - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu Wouw - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

Wouw

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

04 Augustus 2008 | Aruba, Noord

Ja daar zit je dan op Aruba. Het is hier ontsettend warm maar erg bijzonder. Vanmiddag was het 36.1 graden hier op de varanda! Kan je na gaan dat het in Nederland 28 graden al warm is! Het is nu 21.30 uur hier en donker maar nog wel 29.2 graden! Naar omstandigheden ging de reis goed. Op schiphol ging mijn koffer slot kapot en hier op Aruba kwam mijn koffer eerst niet aan. Maar gelukkig is het allebij opgelost. Mijn koffer heb ik weer terug gelukkig.
Een bijzondere eerste vlieg ervaring.

Vandaag hebben we aruba ´bezichtigd´ heel bijzonder eiland, niet heel erg afgewerkt, veel kaktussen en zand inplaats van gras. De wegen ken ik nog niet volgens mij verdwaal ik hier zo! Ook de supermarkten zijn raar, we zijn in een echte americaanse supermarkt geweest, nou daar heb je echt super grote paken met cornflaces en mega pakken met worstjes! Wij snapten nog niks van de prijzen dus het was eigenlijk gewoon iememinimutte voor zo´n schap. Hier hebben ze wel potten met hak groente en ook douwe egberts koffie!

Het apartement is super voor ons tot nu toe. Ik mag lekker in een tweepersoonsbed slapen, er is airco in de kamer dus dat is wel fijn.
Ook hebben we voor het eerst gekookt vandaag! Het ging best goed, we hadden rijst met spagettie saus en door de saus hadden we gehakt gedaan. Als toetje hadden we iets van vla pudding, helemaal niet lekker!!
Morgen gaan we weer wat anders uit proberen!

• 05 Augustus 2008 - 07:27

Mama + Sassie:

wooooooooouuuw wat stoer man is dat Aruba of een andere plaats of weet je het niet :P
    weet je hoe je de datum van de camera moet uitstellen :P
    xx

• 05 Augustus 2008 - 07:31

A+S Hihi:

hebben ze er ook appelmoes :P

• 05 Augustus 2008 - 19:27

Ruud:

Hey lonneke
    Fijn dat het appartement meezit! ik kan niet wachten tot ik die kant ook heen mag! :D:D
    maja, morgen eerst met m'n ouders op vakantie... ook niet verkeerd

tot 22 augustus en doe de groeten aan Melvin

• 06 Augustus 2008 - 03:32

Papa:

Stoer man dat ik al onder de palmboom sta met jou !!!!

• 07 Augustus 2008 - 07:20

Lauraaa:

hee mooie foto´S

• 07 Augustus 2008 - 17:35

Geke Tineke Kids:

Hoi Lon
    ik heb van pa gehoord dat je goed bent aangekomen ik zit nu op je site en het ziet er leuk uit nog veel plezier en een dikke kus van ons.