5/10/08 - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu 5/10/08 - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

5/10/08

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

05 Oktober 2008 | Aruba, Noord

Daar was ik weer met een berichtje uit het zonnige aruba!

De weken vliegen voorbij hier! Over 8 nachtjes slapen komen m´n ouders en saskia al!
Ik kan me nog zo herrinneren dat we afscheid namen op schiphol en dat papa zei 'ach nog 10 weekjes en dan komen wij ook al' toen dacht ik pff 10 weken dat is lang!
Maar het is al bijna weer voorbij die 10 weken en het ging snel!

Aankomende week heb ik oktobervakantie. Dus elke dag lekker uitslapen en in de zon liggen! Ook ga ik nog een middagje samen met brenda naar de vlindertuin en ga ik ook nog wat leuks doen met oscar.
Mijn weekje komt wel vol denk ik. S'middags hoef ik ook niet op te passen want de mensen waar ik 3 middagen oppas zijn op vakantie naar nederland. Dus daar heb ik ook vakantie van!

Ik zou eens vertellen wat ik vorige week zoal gedaan heb: (speciaal voor charon ;) )

Maandag:
6.15 ging mijn wekker, aangekleed en ontbeten enz.
7.00 op mijn fiets gesprongen om lekker fanatiek 20 minuten te fietsen naar rambamboelie.
Daar kom ik dan echt bezweet aan want het is dan nog wel 29 graden buiten ongeveer, en ik moet veel bulten op.
Om 7.30 gaat ramabamboelie open en kunnen de kids komen.
Om 13.00 sluit rambamboelie en gaan wij nog even vegen en dwijlen.
Rond 13.20 fiets ik naar huis toe, het is dan ongeveer 32 graden (soms warmer ).
De terug weg gaat wel heel snel want dan heb ik de wind in de rug en ga ik van alle bulten af!
Als ik dan thuis aangekomen ben eet ik snel even wat en pak ik mijn flesje uit de koelkast en ga ik gelijk door naar mijn oppas gezin.
Daar begin ik om 14.00 met oppassen op 2 hele leuke kids. Twee meisjes de een van 1.5 jaar en de ander van 5 jaar. Dus lekker bijdehand! Het meisje van 1.5 slaapt smiddags nog dus kan ik eerst lekker spelen met het andere meisje.
Rond 5 uur komt de moeder thuis en neemt ze het van me over. Ik spring weer op m'n fietsie om naar huis te gaan. Onderweg bel ik ff naar melvin om te zeggen dat hij het eten op kan zetten.
Als ik dan thuis ben kan ik zo aan tafel schuiven. Afwassen moet ik dan wel nog doen omdat we de afspraak gemaakt hebben de gene die kookt hoeft niet aftewassen!
Na de afwas zijn we naar de supermarkt gegaan om weer week boodschappen te halen. Bij de superfood halen we boodschappen. Daar hebben ze eigenlijk (bijna) alles het zelfde als in nederland. (geen vla en yoghurt in pak :( .. en andere groente/ fruit soorten!)
Rond half 8 waren we terug en om kwart voor 8 werd ik opgehaald door judith omdat we een vergadering hadden van rambamboelie. Gelukkig werd de vergadering niet zo laat want ik was echt moe!
Om half 11 lag ik in bed.

Dinsdag:
De ochtend is het zelfde als de maandag. Ik hoef smiddags niet op te passen dus ik ga lekker rustig aan doen vandaag! Ik heb buiten achter de laptop gezeten en met thuis via skype gekletst.
Savonds heb ik gekookt. Na de afwas zijn we naar bleu vilage gegaan omdat heleen haar verjaardag vierde. Hele gezellige avond gehad. We hebben toen afgesproken om woensdag bij per le dore te gaan courmetten.

Woensdag:
Sochtends rambamboelie, smiddags oppassen.
S'avonds met ruud naar perle dor geweest om te couremeten. Met een groep van 15 man gingen we er heen. Erg gezellig. Voor het eerst sangria gehad. Heel lekker!! Je hebt alleen niet echt door dat er alcohol in zit! Erg gevaarlijk! haha
Ik was te moe om nog mee te gaan naar de paddock. Volgende week weer hoor!

Donderdag:
Deze dag was rustig. Ik hoefde niet op te passen dus ben ik lekker gaan zwemmen in het hotel hier achter. Ook nog even met thuis gekletst op skype. Savonds heb ik opgepast bij de mensen met dat mooie uitzicht. Daar ben ik opde bank in slaap gevallen! Rond half 11 werd ik thuis gebracht.

Vrijdag:
Dierendag feest bij rambamboelie, dus heel druk. De kinderen waren ook heel erg druk en uitgelaten dus daar word je zelf ook best moe van!
Smiddags oppassen. Deze keer iets langer omdat de die avond gingen vliegen naar nederland. Dus de moeder moest nog veel dingen doen ik had aangeboden om haar te helpen met de kinderen. Dus ik had de kids gedouched en ik heb met de kids gegeten.
Rond half 7 fietste ik naar huis uitgeput.
Savonds ging ik niet mee stappen omdat ik echt moe was. Lekker nog in bed boek gelezen.

Zaterdag:
De jongens doen een duik cursus en die begon vandaag. Ik ga niet mee duiken het lijkt me echt niks. Hun gingen om 8 uur al weg dus had ik het rijk alleen!
Lekker op de laptop gezeten en een brief/ kaartjes aan thuis geschreven.
Rond 13.00 belde han of ik mee naar het strand wou! Nou daar had ik wel zin in! Dus gingen we samen naar zee, daar was arjanne ook dus het werd nog een gezellige middag!
Savonds werd ik opgehaald en ben ik in de aruba beach club gaan oppassen. De mensen hadden een kamer aan het strand dus ik heb lekker buiten op het strand gezeten tijdense het oppassen!!
De mensen waar ik ging oppassen in het hotel zijn de mensen met het mooie uitzicht. Die zijn gewoon een weekje op vanktie in hun eigen land. Maar dan lekker in een hotel! Hoe gek kan je het bedenken!
Wat een leven hier he!

Zondag:
Ja de jongens zijn weer om 8 uur weg gegaan. Ik heb lekker in m'n pyama op de bank tv gekeken! paul de leeuw ! haha hier word hij sochtends herhaald!
Vanmiddag ga ik zwemmen in het hotel hier achter.

Zo dat was dat ff mijn weekje omschreven. Niet elke week is het zelfde hoor! Wel ongeveer maar er zit wel veranderin in!

Vorige week zaterdag heb ik een cursus glaskralen maken gedaan. Heel erg leuk! Daar heb ik deze mooie armaband gemaakt en de ketting. Ik ga nog een volgende cursus volgen want het is erg verslavend. Zo leuk is het!

Heel veel liefs Lonneke

p.s. hoe meer reacies op mijn stukjes hoe leuker ik het vind!!

• 05 Oktober 2008 - 15:09

Laura:

wauw wat een week. zo is jou week iedere x?
    liefs laura

• 05 Oktober 2008 - 15:10

Laura:

mooie armband lonneke

• 05 Oktober 2008 - 15:18

Charon:

Wat leuk dat je dat speciaal voor mij deed:D
    Maar echt wel leuk :D

Je weet dat ik je mis.. (A) kan gewoon niet anders.
    Maar voor je het weet is het alweer januari.

Spreek je vast wel een keer weer..

Kusje(K)

• 05 Oktober 2008 - 20:22

Papa:

Mooi geschreven Lonneke.

Ja als je dat leest dan denk je wat kan een mens zelfs nog op Aruba druk zijn.

Mooie foto's heb je weer gemaakt. Alleen oppassen dat je geen kokosnoot op je kokos krijgt hahahaha.

X en tot volgende week.

• 06 Oktober 2008 - 15:19

Natascha:

Hoi Lonneke,
    Wat een prachtige armband joh! Moet je een winkeltje in beginnen! ben ik je eerste klant!
    Verder ga ik niet teveel vertellen nu, wacht maar op je verrassingspakketje van ons volgende week!
    liefs, ons

• 06 Oktober 2008 - 18:45

Tante Hanny:

Je vader was hier vanmiddag, want hij heeft samen met oom Dick de ladder weer opgehaald uit Diepenveen en toen vertelde hij enthousiast over wat je zoal mee hebt gemaakt de afgelopen week. En dat je hier weer een nieuw verhaal had geschreven. Ja en dan worden we nieuwsgierig he. Volgende week rond deze tijd zijn je ouders en zussie al bijna bij jou. Spannend voor jullie allemaal! Mooie sieraden heb je gemaakt zeg. Als ik het zo zie kan ik me voorstellen dat je de smaak van het maken ervan te pakken hebt. Ieder kraaltje lijkt (is) namelijk wel uniek. Heel apart! En dat de tijd snel gaat dat bedacht ik me vrijdag 3 okt. ook, want precies 2 maand geleden alweer ben je uitgevlogen.
    dag doei!!!

• 06 Oktober 2008 - 19:44

Martijn:

Hee" Lonneke

Hoe is het daar?
    Vast wel goed denk ik.
    Met mij gaat het ook goed.
    Op de golfbaan ook alles ligt er netjes bij.
    Wat een lang verhaal zeg maar dat is niet erg dat is juist leuk zo weet iedreen mooi hoe je het hebt daar.
    Ik heb je papa net nog gesproken om hyves.
    Je familie komt al bijna.
    Echt super leuk dat hun naar jou toe komen.
    Heel veel plezier nog.
    Geniet er van.