Dat was weer gezellig!
Door: webmaster
22 Oktober 2008 | Aruba, Noord
Zo het zit er al weer op! Papa, mama en saskia zitten nu in het vliegtuig terug naar huis. Erg jammer en het blijft moeilijk om afscheid te nemen. Maar gelukkig kunnen we terug denken aan een super mooie tijd.
De eerste dagen regende het hier heel erg want we hadden last van een tropische storm, ach ja het was en bleef heel erg gezellig maar het is jammer van de tijd.
Gelukkig klaarde het weer snel op en konden we heerlijk elke middag aan het strand liggen.
Het was weer zoals thuis, lekker vertrouwd en heerlijk gewoon alles. Het hotel was super daar, ik mocht daar de eerste en de laatste nacht zelfs blijven slapen. Echt fijn sliep ik er niet maar dat kwam omdat er maar 3 bedden waren en ik op een strand-ligbed ging slapen. Dan krijg je dat ook.
Arubaans eten hebben we ook gehad, funchi en pan batie echt lekker vond ik het niet maar het was wel leuk om een keer gegeten te hebben. Bij nos conucu hebben we dat gedaan.Bij de mensen die ernaast wonen hing een aapje in de boom! Sas en ik er natuurlijk ff naar toe. Het aapje heeft cookie en hij is 5 jaar uit, geboren in venusuela en kwam hier vanaf dat hij een baby aapje was! Aan de mensen van het huis hebben we dat even gevraagd, ook natuulijk ff op de foto gezet anders geloven jullie dat toch niet!
Mijn ouders hebben het hele eiland gezien, alle toeristische dingen hebben ze bekeken en ook de dingen die echt iets van aruba zijn hebben ze gezien.
Volop van het strand genoten want ja als je hier bent kan je dat niet overslaan, de stranden zijn hier gewoon schitterend en overal is de zee mooi blauw.
Van papa heb ik een mooie snorkel gekregen omdat we het zo mooi vonden en het wel handig vonden om er zelf ook een te hebben. Aan komend weekend ga ik ook weer snorkelen. Want dat blijft echt super gaan, ik zou iedereen het aanraden om het hier op aruba te proberen want je geloofd niet wat ziet. Het lijkt of je bij de chinees in het aquarium kijkt, maar dan gewoon in het echt.
Grote zee egels, koraal, vissen in allerlei soorten, maten en kleuren. Geweldig.
Jamer genoeg kan ik daar natuulijk geen foto van maken, maar m´n ouders hadden een wegwerp onderwater foto camara mee dus die hebben we helemaal vol geschoten met mooie foto´s ( ik hoop dat ze mooi duidlijk zijn!)
Het was super mooi dat sas en m'n ouders hier waren en ik vind het ook echt heel jammer dat ze niet wat langer konden blijven. Maar het is ook goed dat ze weg zijn en ik nu gewoon lekker weer m'n ritme kan oppakken. Vanmiddag weer opgepast na 3 weken niet opgepast te hebben bij deze mensen, morgen avond lekker weer oppassen. Fijn dat het ritme weer begint.
Nog ongeveer een weekje en dan krijg ik de volgende visite! Ik heb er zin in hoor! Als ik vrij ben laat ik het meteen weten dan kan ik nog een keer het eiland een beetje laten zien!
Vanavond kwam ik thuis en melvin zei zo tegen mij, moet je eens zien buiten onder de stoel. Dus ik natuulijk ff kijken. Pff ik schrok me rot! Een dik grote muis of rat of zo! Poe! De kat zat er heel trost naast en was er een beetje mee aan het spelen. Toen we gingen eten was de kat weg maar de muis/rat zat er nog... ik vond het best eng dus melvin er met wat tennis balletjes rollen gekeken of het beestje nog leefde, ja hoor dat deed hij nog. Melvin een grote doos gepakt en daar de muis/ rat in gedaan.. Volgens ons konden muizen/ratten niet springen dus pakte melvin de doos gewoon op en liep er mee de straat op en liet hem vrij! Nou dat beest was wel ff anders dan een kikker, duifje of een hagedis!
Dat ga ik in nederland niet missen hoor! Al die rare beesten hier! Het vervelende is dat je meestal niet weet wat voor beest het is en wat hij doet, of hij gifitg is of niet.
Ik hoop dat jullie met plezier dit verhaaltje lezen en dat jullie de foto's mooi vinden.
Heel veel liefs Lonneke
Heel veel liefs Lonneke
23 Oktober 2008 - 06:52
Tante Hanny:
Ja die tijd vliegt dan echt he. Maar genoten hebben jullie wel en dat was de bedoeling!
Leuk al zo snel zo'n lang verhaal van je te lezen. En dat arme muizje, ik zie 2 angstige oogjes me aan kijken op de foto. Hoop dat het beestje nog lang van zijn herworven vrijheid kan genieten.
En oom Dick bekeek de foto van het arubaanse eten en vond dat geloof ik nou 1,2,3 niet direcht uitnodigend. Maar wie weet.
Nou,idd nog een klein weekje en dan weer hollanders over de vloer.
Ik verwacht dat ze de meeste tijd gebruiken om alles te bekijken. En voor je het weet zijn ook die vogels weer (terug)gevlogen hoor.
X, groetjes
24 Oktober 2008 - 08:09
Mirjam:
Hoi !
Leuk om weer zon lang verhaal te lezen!!
Jullie hebben het geweldig gehad! Prachtige foto's ook weer! ik geloof dat ik van het eten alleen de witte rijst herken! Haha.
Maar goed je fam zal onderhand wel thuis zijn..Fijn dat jullie zo genoten hebben!
Ik lees dat de volgende Hollanders al weer bijna onderweg zijn..
Tot wanneer blijf jij daar eigenlijk? Het is leuk om al je verhalen te lezen, ook al worden de reacties weer minder na je dringende oproep!!
Geniet er nog van daar! Hier is de herfst egt begonnen, zit bijna geen blad meer aan de bomen:)
Nou de groeten maar weer, en tot je volgende verhaal!
Gr Mirjam
24 Oktober 2008 - 08:10
Mirjam:
Ow ja was nog ff vergeten te zeggen dat ik denk dat die muis/rat banger is voor jou dan andersom! haha
Doei!! -
24 Oktober 2008 - 11:21
Sass:
Wat een leuke foto's haha het was echt super leuk lon echt een leuke tijd om terug te kijken en het gaat vast net zo snel wat de eerste helfd ook is gedaan
Xxx Hvj Sass -
24 Oktober 2008 - 16:25
Opa En Oma:
Nu we internet hebben genieten we van jouw mooie berichten en foto's. We zien alweer uit naar jouw volgende verhaal en we vinden het erg fijn dat je het zo naar de zin hebt, maar zien ook uit naar 20 januari! Dan krijgen we weer een kopje koffie van jou, want dat missen we wel hoor... Groetjes!!! -
30 Oktober 2008 - 20:42
???:
Heb je al weer bezoek uit Nederland ????