Bezoek.. - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu Bezoek.. - Reisverslag uit Noord, Aruba van lonneke08 - WaarBenJij.nu

Bezoek..

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

31 Oktober 2008 | Aruba, Noord

Hoi iedereen,

Daar was ik weer met een stukkie. Na dat papa, mama en saskia weg zijn gegaan heb ik 8 daagjes ´rust´gehad..
Het is eigenlijk best vermoeiend om bezoek te hebben hier, je zit in een vast ritme en dan word je eigenlijk uit het ritme gehaald. Het is een dubbel gevoel natuurlijk.
Het is zo ontsettend gezellig om alles te laten zien wat hier zo gewoon is voor mij maar voor het bezoek is het heel erg bijzonder!

Woensdag kwamen mijn oom en opa aan op aruba, savonds ben ik naar ze toe gegaan omdat ik toen vrij was. Heel gezellig bij gekletst maar hun waren kapot van de reis en van de jatlag. Mijn appartement heb ik ze laten zien en daar hebben we even wat gedronken, en toen zijn ze weer terug gelopen omdat ze helemaal kapot waren. dus om half 9 zat ik hier weer lekker rustig tv te kijken.
Donderdag hebben ze een auto gehuurd en zijn we smiddags naar de californian lighthouse gereden en naar het alto vista chappel. (voor mij heel erg gewoon maar voor hun echt helemaal leuk natuurlijk, leuk om hun reaties te zien op alles hier!).
Vandaag zijn we savonds bij linda's pannenkoeken en pizza's geweest om te eten. Een lekkere pannenkoek had ik mmh.
Van mirjam heb ik 1 dag extra vrij gekregen op stage! Dus de maandag ben ik vrij, ik vanmiddag aan mijn oppas gezin gevraagd of ik niet dinsdag kon oppassen i.p.v. maandag. Nou dat kon wel dus heb ik een lekker lang weekend! za, zo, en maandag! heerlijk!

Woensdag gaat de visite weer terug naar nederland. Aan de ene kant lekker weer maar aan de andere kant vind ik het ook erg gezellig.
Dan zie ik dit jaar geen familie meer in het echt! Gek! Haha.

Ow ja ik heb ook voor het eerst een echte slang gezien hier in het wild! We liepen de weg uit bij perle' dore en daar op de weg kronkelde zo'n 50 cm grote slang! Jammer genoeg was het beestje snel weer weg, anders had ik er een foto van gemaakt!

Hier onder heb ik ook nog wat foto's van dat papa,mama en sas hier waren. Dat leek me wel leuk voor iedereen die het leest/ kijkt!

Tot de volgende keer!
Liefs Lonneke

• 01 November 2008 - 10:01

Anneke:

Hé lonnie, eindelijk op je site gekeken. Er is altijd wel iemand op de computer dus....
    Leuk die foto van de mannetjes. Het eten ziet er ook heelijk uit. Volgens mij vermaken jullie je wel jullie zien er zo relext uit.
    Lekkere pannekoeken ook, en de ober was dat lekkere ding er nog of was het zijn moeder die jullie bediende? Dat lekkere ding kon heel veel over het eiland vertellen, heel leuk.
    Groetjes aan de mannetjes en nog heel veel plezier daar. Geniet er van want wij hebben de handschoenen al weer aan brrrr...
    Gr. mama

• 01 November 2008 - 22:58

Tante Hanny:

Het gaat zo te zien culinair wel goed bij jullie.
    Het lijkt me voor jou ook best wel vreemd om nu een soort van part-time gastvrouw te zijn. Thuis hoefde je die rol nog niet zo te spelen.
    Maar je doet het met verve, getuige je stralende lach op de foto met de gebroeders.
    Vanuit een grauw en miezerig Twello krijgen jullie mijn groetjes en XXX

• 02 November 2008 - 09:12

Natascha:

Hoi Lonneke,
    Wij hebben vrijdag je ouders hier gezellig te eten gehad en de mooie verhalen gehoord over aruba en inderdaad ook over de regen. Leuk om nu de foto's bij al die verhalen te zien!
    Het schiet al aardig op voor je daar...Fijn dat je toch nog even je familie kan zien, maar snap heel goed dat het wel vermoeiend is omdat je daarnaast ook nog je eigen dingen te doen hebt.
    wij blijven je verhalen volgen!
    liefs vanuit deventer en een dikke kus van cas

• 02 November 2008 - 11:33

Willie:

Gezellig hoor zoveel bezoekers. Uhhh, k'was even aan het rekenen, maar je bent alweer over de helft. Even wat actualiteiten uit het herfstachtige Twello; aanstaande zaterdag geeft SDG haar jubileumconcert en een week later komt de Goedheiligman per stoomtrein aan op "Station Twello". En aan het eind van deze maand zullen de klanken van de Midwinterhoorn alweer te horen zijn... Maar als jij terug komt, dan gaan we hier ook alweer uitkijken naar de lente. Geniet van die eindeloze zomer!

• 05 November 2008 - 15:58

Oma:

EEN BEETJE LAAT, OPA EN OOM DICK ZITTEN ALWEER BIJNA IN HET VLIEGTUIG TERUG, MAAR ZOALS IK HET KAN ZIEN OP DE FOTO HEBBEN ZE ZICH PRIMA VERMAAKT. iK DENK DAT JE ERGENS WEL BLIJ ZULT ZIJN DAT ZE WEER TERUG GAAN ONDANKS DAT HET NU OOK STIL WORDT. HET IS TOCH ANDERS ALS JE PAPPA, MAMMA EN SASKIA BIJ JE HEBT, JA TOCH !? mAAR JE MOET MAAR ZO DENKEN ER ZIJN WEINIG MEIDEN DIE VEREERD WORDEN MET EEN BEZOEK VAN EOPA EN EEN OOM. iK BEN BLIJ DAT IK ZE MORGENVROEG DSSAMEN MET JE MOEDER WEER KAN OPHALEN. JE HEBT EEN HARTSTIKKE LEUKE SITE, NU KAN IK ALLES LEZEN, THUIS IS NOG STEEDS GEEN INTERNET. XXXXXX OMA